Hallo!
Hartstikke lang geleden? Klopt!
OK. Ben echt zo blij, heb lopen springen en heel hard OMG OMG OMG geroepen terwijl vreugdetranen de omstanders natmaakten terwijl zij hun oren bedekt hadden vanwege dit vreselijke geluid.
Net nog in 2019:
Misschien beetje overdreven, maar dat is het volgende niet:

BAM!
Zo trots als een pauw met zeven staarten, als dat een spreekwoord is.
Vijfde beste brouwerij van Nederland op Untappd… Supercool.
Tijd om dat te vieren? Dacht het wel ja!
Hoe dan?
Nou, gewoon, met een sixpackje.
Een superdik sixpackje in de stijl van Goede Kant van het Spoor, volgens de geheel nieuwe W.E.S.P.-formule:
Wax: elke fles uit sixpack eigen kleur was op de dop en hals. Helemaal met de hand gedaan.
Exclusief: 25 sixpackjes komen er beschikbaar. Niet meer, en zoals altijd, er wordt nooit iets tweemaal gebrouwen.
Sexy: flessen die je vast wil houden. Die je zelfs in je vitrine wil bewaren als ze leeg zijn.
Prachtig: Het bier is prachtig. Geen flauw gedoe, gewoon weer BAM.

Maar, wat voor bieren zijn het?
Zoals altijd, bieren die je eigenlijk niet wil delen. Doe de gordijnen dicht, laat alleen een schemerlampje aan, nestel jezelf in je beste fauteuil en trek de lichtgekoelde flessen open en schenk ze bedachtzaam in je schone glas. Heb ook wat te snacken erbij, hele pure chocholade of van die koffiebonen of een hele pittige kaas (zorg dat de kaas ook op temperatuur is).
In het setje zitten twee stouts, twee russian imperial stouts en twee royal russian imperial stouts.
Alle zes zijn behoorlijk gehopt natuurlijk, geen flauwekul.
De Stouts zijn lekker om de avond mee te beginnen en je smaakpalet op te warmen en voor te bereiden. Gewoon heel volwassen spul natuurlijk.
De Russian Imperial Stouts zijn gebrouwen in de stijl van Wirkeisen… als je die ooit hebt gehad dan ben je nu al verkocht.
Maarrrrr… we zijn er nog niet, dat zijn pas vier van de zes flesjes.
De Royal Russian Imperial Stout. Extra dik doordat deze supersupersuperlang gekookt is. Normaal is anderhalf uur bij de Stout en RIS, nu een heel dik veelvoud ervan… Dat leidt tot een satijnen paletberoerder die ervoor zorgt dat je je stoel niet meer uitwil en alleen nog maar wil genieten met je hoofd een beetje achterover en je mond een beetje open en je ogen dicht, misschien dat je nog net een kreuntje van genot kan onderdrukken.
Waarschijnlijk niet.

SMS of WhatsApp “Ik wil meevieren!” naar 06 341 942 49 en deze set is voor €35 van jou. Binnen Geldrop kom ik gratis brengen, buiten Geldrop komt er pakketkosten bij.

Deze bieren zijn in superkleine batches gebrouwen, dit is de enige kans om ze alle zes te bemachtigen. De kleinste batch is nog geen 10 liter. Het zijn zes verschillende bieren, zes verschillende namen, zes verschillende kleuren was – en feest om te vieren dat Goede Kant van het Spoor de 5e brouwerij van Nederland is op Untappd!

Uiterlijk 1 Mei heb je de set in huis (mits je thuis bent natuurlijk). Eea omdat nog niet alles klaar is en ik nu in Peru ben. Maar zeg zelf, wat smaakt er beter dan een gerijpte Stout/RIS/RRIS?

Dus een éénmalige celebrationset van zes flessen! Ben er snel bij want weg is weg! En ik brouw nooit 2x hetzelfde.

2019-12-29T04:59:02+00:00