Reserveer je eigen nummer en leg ‘m in je eigen schoen

Kort & Krachtig ditmaal. Zonder omhaal gaan we los!

En denk eraan: je mag alleen bier drinken als je 18+ bent en je mag ook alleen bier kopen als je 18+ bent. Lijkt me dus het handigst dat je 18+ bent, anders is het heel erg ten strengste verboden door te lezen.

Dos Travalje

Afgelopen weekend kwam de drukproef van het etiket binnen: hierboven het resultaat. 350 grams gerecycled karton, steekt luxe af op het glas. Alle etiketten worden met de hand genummerd, er zijn in totaal 252 flessen.
De 1e 100 flessen krijgen ook nog een gestempeld labeltje om de hals, gewoon voor de extra.

Het eerste commerciële bier was de Travalje, kwam eerder dit jaar uit in mooie 0,33ltr flessen. Daarna volgde het exclusieve Wirkeisen, ook in 0,33ltr flesjes.
Nu is er de Dos Travalje, in 0,75ltr flessen. Zoals altijd wordt elk recept maar éénmalig gebrouwen. Dit is een vervolg in de Travalje-serie, ditmaal met stevig meer hop, iets lager in de alcohol, maar niet mindere body.

Een bier om te bewaren voor jaren. Of een bier om jezelf cadeau te doen. Maar ook een bier waar je de show mee steelt tijdens het kerstdessert, gaat goed bij de chocolademousse, heftige kaasjes of bananensplit.

Wil je ook een fles en wil je graag een speciaal nummer? Bijvoorbeeld je leeftijd of misschien je huisnummer of je uurloon, dat kan!
SMS of WhatsApp “Ik reserveer [nummer]” en het komt weer helemaal in orde! (in plaats van [nummer] vul je dus bijvoorbeeld 83 in natuurlijk :-). tel 06 341 942 49
Prijs per fles is €14,75 voor dit unieke en handgenummerde bier, gebrouwen in Brabant met liefde en plezier.
(Nummer 1 is al vergeven aan Ronald!)

Laat je nummer weten en steel de blits deze winter! (of wordt het een collectors item en is deze fles over 5 jaar een miljoenmiljard waard?)

Bestel via email (info@goedekantvanhetspoor) of WhatsApp // SMS (06 341 942 49

Verzenden binnen Geldrop is gratis, ophalen natuurlijk ook. Verzenden binnen NL kost zes euro en vijftig eurocent, ongeacht hoeveelheid flessen.

“ZWARE BIEREN ZIJN OP EEN ZEKERE MANIER OOK MILIEUVRIENDELIJKER, JE HOEFT ZE NIET TE KOELEN, DE KELDER IS AFDOENDE.” 
Paul – Goede Kant van het Spoor – April 2018

[afsluitende tekst met mededelingen die er ook toe doen]

DestraPerlo koop je bij In de Gammele Geit in Geldrop

Travalje is nog beperkt verkrijgbaar, oa bij de webshop van het Biermoment (let op, daar vindt je later deze week ook Nachtvlinder!)

Nachtvlinder vindt je bij Sterk Amsterdam en bij Beerbutler.be

De webshop: check www.goedekantvanhetspoor.nl/winkel

De bierwinactie loopt nog steeds; er zijn nu meer dan 100 aanmeldingen, maar elke 100e inschrijver krijgt wederom een mooi en uniek bierpakketje. Inschrijven doe je via deze link, krijg je hip eBookje voor niks bij 🙂

Wil je iets bestellen met alcohol, dan moet je minimaal 18 jaar zijn (of misschien in sommige landen wel ouder).

2018-11-20T12:54:19+00:00