Wow! back again!

Hartstikke lang geleden? Klopt! Maar keihard terug nu 🙂

Hier linksboven zie je een soort fles die ten tonele verschijnt, rechts ervan een lege fles.
Heb net hartstikke veel en hard mijn best gedaan in Illustrator, maar leek allemaal helemaal nergens op. En als iets niet lukt kun je een paar dingen doen, mijn keus vandaag is: Opbiechten, doorgaan en met een omwegje hetzelfde resultaat halen. Agile noemen ze dat tegenwoordig nu ik erover nadenk, maar who cares.

Goed, first things first: als je deze nieuwsbrief leest, als je iets koopt met alcohol en/of als je meedoet aan een winactie van Goede Kant van het Spoor ben je minimaal 18 jaar, anders dan mag je dus niets lezen, niets kopen en niets proberen te winnen. Dat zijn de regels.

BAM!

Chocolademonster zes.
Tsja, ehm… mosterd na de maaltijd, maar wilde de wereld toch nog laten zien dat er nog wat lekkers gebrouwen is eerder dit jaar, in April om precies te zijn.
De hippe flesjes met de wax was een experiment, heb ik maar Ă©Ă©n doosje gedaan – hele brouwsel was sowieso experiment, was 55 liter.
Op Untappd zie ik dat de score nu 3.8 is. Niet wereldschokkend, maar daar ben ik redelijk happy mee.

Wereldbolletje.

Heeft alles te maken met waar we nu zijn en wat we nu aan het doen zijn: Reizen. Wij is: mijn gezin en ik.
Reizen: we hopen acht maanden, tenzij ons geld en/of zin eerder op zijn, dan korter.
Dus voorlopig zul je me helaas niet in het wild aantreffen in Nederland, dit betekent ook dat er wat dingen op een lager pitje staan (proefbrouwsels), maar ook dat er dingen in een stroomversnelling zijn gekomen (zo meer).
Als je me volgt op Instagram of beste vrienden zijn op Untappd kun je beetje zien waar we zijn.

Best Limoncello Evah!

Jazeker. Getuige heel veel mensen die gedronken hebben van onze limoncello.
Is geen kinderspul (want dat mag sowieso niet), is hartstikke mooi.
We adviseren het als aperitief, als digestief en als je zin hebt in limoncello. Lijken ons drie mooie momenten om limoncello te drinken. Om wat extra beleving toe te voegen, wil ik graag de volgende setting met je delen:
Via Tinder heb je een chick / manhunk match en heel conservatief spreken jullie af bij jou thuis, jij hebt namelijk op lopen scheppen, via de Tinderchat, dat je supermooi pastaatjes kan vouwen met van dat vlees erin en dan van die witte saus erop. Die witte saus is sowieso de beste, geeft geen vlekken.
Maar goed, de chick / manhunk komt dus langs. Veels te laat start je met het vouwen van jouw deegdingen en het smelten van je harde Italiaanse kaas. Damn!
Er wordt gebeld en je bent nog lang niet klaar.
Laat je die wildvreemde in jouw woonkamer zitten niksen (afknappert), laat je die wildvreemde meekijken in jouw keuken (durf je dat, er wordt op je handen gekeken terwijl je indruk wil maken en je ook van die dingen wil vouwen en kaas moet smelten en alles tegelijk klaar moet zijn)… Of…
Geniaal! Je pakt je flesje Best Limoncello Evah uit de diepvries, zet die klaar op je balkon (daar groeit een weelderige blauwe regen terwijl de avondzon net lekker warm om de hoek komt schijnen, onderwijl het witte plastic van jouw driepotige tuintoel verwarmend) en je doet je voordeur open.
Je schrikt, want je chick / manhunk looks heel nice. De stem klinkt ook nice. Je leidt de weg naar jouw balkon en schenkt twee glaasjes uit van jouw limited edition fles waar niet Best Limoncello Evah opstaat maar KnappeRoel1984 (jouw tindernaam). Wait, wut?!?!?!

Jazeker, je mag de rest van deze date zelf in jouw hoofd bedenken, we maken nu een heel mooi bruggetje naar de limoncello. Rob en ik willen graag een paar flesjes limoncello aan de man brengen. Zijn flessen van een halve liter met mooie schroefdop, uitstekend label met jouw naam, fantastisch artwork en genummerde oplage. Een flesje kost 19 euro. We gaan drie dagen lang (dus tot einde dag 19 september dit jaar) alle bestellingen verzamelen en dan gaat Rob heel hard aan het schillen, weken, inkoken, vullen, plakken, schrijven enz…Hebben? SMS of WhatsApp Limoncello naar 06 341 942 49.
Wil je nog meer indruk maken op jouw date of jezelf eens goed verwennen met iets heel bijzonders? Ga dan voor de ĂĽberexperimentele orangello, een flesje van 100ml van sinaasappelschillen voor maar vier en een halve euro. SMS of WhatsApp Orangello naar 06 341 942 49.

Zeker weten heel lekker en met heel veel liefde.

(flessen ophalen in Geldrop / opsturen kan natuurlijk tegen kostprijs)

Maarrrrr… na al dit limoncellogeweld zijn we nog steeds niet klaar. Er staat namelijk puzzelplezier met prijs op jou te wachten!

Ben circa 68 manuur bezig geweest met een kruiswoordpuzzel. Die kun je downloaden door hier te klikken. Dan heb je de puzzel. De vragen kun je vinden door hier te klikken. De puzzel heb ik zelf gemaakt en is getest door R. Sweegers (helaas, R. Sweegers, hierbij ben je uitgesloten voor deelname). R. Sweegers vond nog wat vauten, die zijn er nu uit als het goed is.
Hoe kun je winnen? Degene die als eerste het juiste antwoord SMSt of WhatsAppt naar 06 341 942 49 krijgt 15 euro tegoed bij hetbiermoment.nl. Lekker toch!
Andere regel: onder de 18 jaar mag je niet meedoen.

Enjoy!

2019-09-16T17:58:14+00:00