Hot sauce, bokjes, the X

Gaat weer helemaal goedkomen deze update 🙂

En denk eraan: je mag alleen bier drinken als je 18+ bent en je mag ook alleen bier kopen als je 18+ bent. Lijkt me dus het handigst dat je 18+ bent, anders is het heel erg ten strengste verboden door te lezen.

Februari alweer

De tijd vliegt.
Het lijkt een paar weekjes geleden dat Nachtvlinder en Dos Travalje de verkoop ingingen.
Dus is er een nieuw projectje bezig, editie zes van een mooi bier! circa 55 litr gaan er over een paar weekjes op de markt komen….. Hoe benieuwd!

“Soms is het tijd voor een nieuwe quote” 
Paul – Goede Kant van het Spoor – Februari 2019

Hippe foto

Dikke filter erover.
Mijn zelf leeggedronken flesjes reinig ik immer erg secuur. Eerst tweemaal omspoelen, dan etiketten losweken, dan in de vaatwasser, dan ondersteboven in de flessencarrousel en dan nogmaals spoelen en daarna vullen met het nieuwe vocht.
Maar soms spiek je dan even in de gootsteen en zie je een stilleven als dit. Wie ben ik om dit niet te delen?
Geniet maar even rustig. Hoe mooi, hoe speciaal.

de Bockjes

Vergisting op fles is klaar. Lekker spulletje geworden!

Gigantische collab voor het goede doel.

58 brouwerijen sloegen de handen in elkaar en brouwden deze RIS, de aanleiding was het heugelijke feit dat de Facebook groep Beer Geeks meer dan 10.000 leden heeft, de opbrengst gaat naar ALS.
Wat een mooi doel voor een mooi bier! Wilde ik natuurlijk ook mijn steentje aan bijdragen, vandaar dat Goede Kant van het Spoor 1 van de 58 brouwerijen is.
Is op veel plekken te koop, opbrengst gaat naar het goede doel.
Laat het goede doel je smaken!

Zo dan.

Wat hebben we hier? Nou, de aanbiedingsset van de week eigenlijk wel.
Heel bijzonder allemaal.
We gaan u voorstellen, van rechts naar links, de volgende gasten:
Hard Brett-xit van Alvinne – ter voorbereiding op eind Maart natuurlijk. En sowieso een hele goede woordgrap als je into de gist bent nowadays. Alvinne is een hele goede Belgische brouwer met mooie bieren met een zure toets, die toets komen van zijn eigenste Morpheusgist die hij helemaal zelf gevonden en gecultiveerd heeft.
X-Brewing doosje van Eva uit Katwijk. En wat een passie heeft Eva, drie mooie bieren met dikke etiketten in een luxe doosje! Een komkommerweizen, een IPA en een koffiestout.
El lágrima roja is een redelijke hete chilisaus.Gemaakt door Rob en mij. Helemaal trots op, smaakt goed bij loempiaatjes.
De bokjes zijn proefbrouwsels met Robbert zijn hop. Hoe goed is hop uit Hoog Geldrop? Kan je gewoon zelf proeven!

Dit pakketje heb ik maar (liefst) twee maal. Is voor jou voor €17! SMS of WhatsApp “HEBBEN!” en komt helemaal goed.

Binnen Geldrop geen verzendkosten, want kom ik gewoon brengen, buiten Geldrop zes euro, zolang het binnen NL is. Ik verstuur wereldwijd, maar kost dan ook wel iets meer dan zes euro.

[afsluitende tekst met mededelingen die er ook toe doen]

Onze eigen webshop: check

www.goedekantvanhetspoor.nl/winkel

De bierwinactie loopt nog steeds; er zijn nu meer dan 100 aanmeldingen, maar elke 100e inschrijver krijgt wederom een mooi en uniek bierpakketje. Inschrijven doe je via deze link, krijg je hip eBookje voor niks bij 🙂

Wil je iets bestellen met alcohol, dan moet je minimaal 18 jaar zijn (of misschien in sommige landen wel ouder).

Verzenden:

Verzenden kost €6 binnen NL, in Geldrop kom ik alles zonder verzendkosten brengen en je mag natuurlijk altijd op komen halen. (ik verstuur wereldwijd – zeg maar waarheen en ik laat je de kosten weten) // combineren meerdere pakketjes kan natuurlijk om verzendkosten te besparen, binnen en buiten NL
Dank je dat je alweer de tijd nam dit te lezen!

Vriendelijke groet,

Paul

2019-02-10T22:22:00+00:00